Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is
Ilja Plug

Ik ben getrouwd en heb twee lieve jongens van 3 en 5 jaar oud. Ik kwam zelf in aanraking met Muziek op Schoot toen ik met mijn jongste, toen net 2 jaar oud, naar Muziek op Schoot lessen ging. Mijn zoontje en vooral wij samen hebben een hele leuke tijd daar gehad en ik zag mijn zoontje in vele opzichten verder ontwikkelen en groeien.

Zelf ben ik op 9 jarige leeftijd begonnen met blokfluitles, en vanaf mijn 10 e stapte ik over op dwarsfluit en piccolo. Op mijn 20 ste kocht ik een piano over van mijn buren en heb ik mijzelf piano leren spelen. In mijn tienerjaren was het mijn droom om naar het conservatorium te gaan om zo beroepsmuzikant te worden en een plek in een groot symfonie orkest te bemachtigen. Het is niet zo gelopen als in mijn droom. Ik koos voor pedagogische studies (pedagogische wetenschappen) en werkomgevingen om mij te richten op de ontwikkeling van kinderen en hun omgeving. Nu ik zelf moeder
ben en ik vooral bezig ben met de ontwikkeling van mijn eigen kinderen, is de muziek ook weer meer in mijn leven gekomen. De Muziek op Schootlessen hebben mij zo enthousiast gemaakt dat ik toch weer (deels) terug ben bij mijn tienerdroom, muziek maken als werk, maar dan gecombineerd met mijn kennis en ambities om mij in te zetten voor de ontwikkeling van kinderen en hun omgeving. Ik besloot de opleiding Muziek op Schoot te starten.

thumbnail_IMG_0224_2